Palvelut

VERKKOPALVELUT PK-YRITYKSILLE JA YHTEISÖILLE

Omenaboksi tarjoaa kaikki PK-yritysten ja yhteisöjen tarvitsemat verkkopohjaiset ratkaisut. Asiakkaidemme ei tarvitse kuluttaa aikaansa etsien erilaisten WWW-palveluiden osia, kuten mainos- ja sivustosuunnittelun osaajia ja kotisivutilan tarjoajia useista eri kohteista. Tämä takaa edulliset ja luotettavat palvelut nyt ja tulevaisuudessa. Kehitämme jatkuvasti uusia ja parempia ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin.

Meiltä saat mm. seuraavat palvelut

  • Kotisivujen asennukset ja räätälöinnit
  • Verkkokaupan asennukset ja räätälöinnit
  • Webhotellit kotisivuille
  • Domain-rekisteröinnit
  • Sähköpostit
  • Google Adwords -mainonnan suunnittelu ja toteutus

Toteuttamamme sivustot on mahdollista räätälöidä asiakkaidemme tarpeisiin. Saat siis juuri sellaiset kotisivut jotka yrityksesi tarvitsee. Pyydä heti tarjous tarvitsemistasi palveluista yhteydenottolomakkeemme kautta!

 

MAINOKSET NETTIIN JA PRINTTIIN

Teemme mainokset edullisesti niin sähköiseen muotoon, kuin painotuotteisiinkin. Saat meiltä mm. seuraavat palvelut: Logot, käyntikortit, esitteet, lehtimainokset, lomakepohjat, bannerit WWW-sivuille, kuvankäsittelypalvelut. Saat meiltä myös erikoisemmat ratkaisut, kuten iPhone -pelit, esim. mainoskampanjaasi tukemaan. Kysy myös uuden yrityksen aloituspakettia, joka sisältää webhotellin, päivitettävät kotisivut, domain-rekisteröinnin ja käyntikortit edulliseen hintaan!

 

LASKUTUKSEN JA VARASTONHALLINNAN PILVIPALVELUT

Suosittu Varastomaisteri -palvelu mahdollistaa yrityksen laskutuksen ja varastonhallinnan helposti ja edullisesti. Varastomaisterista löydät lisää tietoa täältä.

 

SOVELLUKSET VERKKOON JA TASKUUN

Tarvitsetko sovellustuottajaa? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!